Dobrodošli, želimo Vam predstaviti najkvalitetniji prirodni materijal...

"Zrno do zrna pogača, kamen do kamena palača", narodna poslovica

image description

Ukratko o nama

Firma "Liskovački kamen" datira još od ranih 80-ti godina, te se prvenstveno bavi eksploataciom i pripremom za ugradnju poznatog Liskovačkog kamena. Do 1997. godine nismo vršili usloge izvoza u druge zemlje.

Formalno pravno firma doo "Liskovački kamen", je počela s radom tek toku 2007. godine, tačnije 13.09.2007. godine. Trenutno u stalnom radnom odnosu imamo 5 uposlenih, a u ljetnom periodu, za vrijeme sezone, i do 20 uposlenih.

Zaključno s 31.12.2013. godine doo "Liskovački kamen", je izvršila sve obaveze prema uposlenim, te smo i 2013. godinu zaključili s pozitivnim poslovnim rezultatima.

Posjedujemo svu potrebnu dokumentaciju za eksploataciju, obradu i izvoz, što nas čini prepoznatljivim u širem regionu.Svoje znanje i iskustvo o eksploataciji i obradi kamena smo upotpunili uspješnom saradnjom s domaćim i inozemnim klijentima.

Firma "Liskovački kamen" je jedina firma na ovom području koja posjeduje cjelokupnu dokumentaciju za eksploataciju kamena. Shodno tome, smo Vam omogućili uvid u istu u sekciji "certifikati" ili klikom ovdje

Safet Abdić, direktor